Contact

Servicii Complecte Acoperișuri

Contact Hidroizolații Terasă Brasov

Contact-ați firma pentru oferta Hidroizolații Terasă,Montaj Acoperișuri,Reparații acoperișe,Dulgherie Acoperiș, Contact-ați veți prini in scurt timp răspuns la solicitarea d-voastră cu oferta corectă.

Montaj Țiglă ceramică

Probleme apar si la invelitorile clasice din tigla ceramica, dar aici mai rar si de regula din cauza vechimii acoperisului. Tiglele vechi se pot deplasa, pot deveni casante dar aici vorbim de probleme normale.

Reparatia acoperisului din tigla ceramica sau beton consta in inlocuirea tiglelor sparte, sau decopertarea partiala, inlocuindu-se folia, tabla din jurul cosurilor de fum, sipcile de sustinere iar ulterior reasezarea tiglelor vechi, in functie de gravitatea infiltratiei.

Membrană Bituminoasă

Acoperis SCA oferă servicii de hidroizolații cu membrană bituminoasă pentru blocuri, terase circulabile sau necirculabile, acoperișuri sau hale industriale, folosind produse și tehnici de aplicare care asigură lucrări durabile și de calitate.

Hidroizolație Lichidă

Cu ajutorul serviciilor de impermeabilizare prin hidroizolare cu membrană bituminoasă, atât la cald, cât și la rece, orice construcție este ferită de riscurile inundațiilor.

Retopirea materialelor vechi

Aceste membrane hidroizolante permit evacuarea direcționată a vaporilor în așa fel încât, prin topirea materialului bituminos, membrana se va lipi de suport, realizând canale de evacuare a umezelii.

Contact

Ai nelămuriri?

Scrieți-ne și Răspundem în scurt timp

Renovare acoperișuri

Acoperis SCA stă la dispoziția clienților și cu:

Lucrări de dulgherie, montaj sisteme de degivrare jgheaburi și burlane, curățare jgheaburi și burlane, montaj parazăpezi și montaj gresie peste hidroizolații la terase circulabile au balcoane.

În urma solicitărilor, echipa se deplasează la locația clientului și întocmește un deviz, stabilind costurile și durata proiectului.

Hidroizolatii terase necirculabilă

Hidroizolatii terase Bloc seînparte în mai multe categorii; Hidroizolație Lichidă,Hidroizolație bituminoasă, Hidroizolație cauciucată si Hidroizolație poliretanic. Sistemele de inpermerabiliza lichida au o versatilitate extrema.

Blocurile de locuinte vor ramane intotdeauna cele mai convenabile variante de proprietate pentru marea majoritate a populatiei.Acest aspect nu scoate din ecuatie confortul tuturor locatarilor si in special a celor care prefera apartamentele de la ultimul etaj. https://www.brasovconstruct.ro/

Programarea unei întâlniri

Puteți programa o întîlnire cu specialiști noștri pentru costatarea problemei pe care o aveți, Costatarea este gratuită Dacă se incheie un contract cu firma noastră.

 

București Județul Ilfov, Județul Prahova, Județul Brașov, Județul Sibiu, Județul Mureș, Județul Cluj, Județul Alba-Iulia, Județul Hunedoara, Județul Bistrița, Județul Bihor, Județul Arad.,

Brasov

Mihail-Kogalniceanu

subsediul:Brasov M.K 10

Telefon

+40758721884

Luni - Sambata: 09am - 08pm

Trimite un E-mail

sediulconstructacoperis@gmail.com